Contact

+316 - 51126217

Hippische Studiegroep Nederland (HSN)

NIEUW IN 2024 Hippische Studiegroep Nederland.

De Hippische Studiegroep Nederland is opgericht met als doel het niveau en de kwaliteit van diensten van hippische ondernemers hoog te houden. Er was al geruime tijd behoefte aan een platform waar hippische ondernemers na hun opleiding ondersteuning en verbinding konden blijven vinden.

De oprichting van de Hippische Studiegroep Nederland was een belangrijke stap in het professionaliseren van de hippische sector. Door middel van kennisdeling, netwerkmogelijkheden en educatieve evenementen worden hippische ondernemers gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen en hun diensten op een hoog niveau te houden.

Deze groep is bedoeld voor de hippisch gediplomeerde met een actieve rol in de hippische branche. Bijvoorbeeld de Bit & Bridle Fitter, Paarden (Sport) Masseur, Paardenmakelaars & Taxateur, Chiropractor, Osteopaat, Zadelfitter, Fysiotherapeut etc. etc.

Met ieder hippisch diploma kun je gratis ambassadeur worden (ook wanneer dit diploma dus bij een andere opleider is behaald).

Met jouw ambasseurschap van de HSN draag je bij aan het hoog houden van de kwaliteit van diensten in de hippische sector. 

Naast bijscholing organiseert de HSN het Hippisch Café. Dit als doel om ruimte te bieden aan diepgaande discussies over de hippische branche, het uitdagen van bestaande ideeën en creatief te denken. Op deze avonden zal er een gastspreker/discussieleider zijn om inzichten gezamenlijk te delen.

Daarmee geeft het ambassadeurschap de mogelijkheid om jouw hippische netwerk uit te breiden met gelijkgestemden. Dit biedt de mogelijkheid tot feedback en groei.

In het belang van het hoog houden van de kwaliteit en om van toegevoegde waarde te zijn dienen er 7 punten in 3 jaar te worden behaald.

Het volgen van iedere hippische gerelateerde opleiding geeft: 3 punten.

Voor een cursus: 2 punten.

Voor het volgen van een leergang of workshop: 1 punt.

Aanwezigheid bij een Hippisch Café: 1 punt.

De behaalde punten worden door de HSN geregistreerd.

De punten kunnen ook worden gehaald met deelname bij andere opleiders dan NHI Equi.

Heb je een opleiding, bijscholing of cursus gevolgd, stuur een kopie van je deelnamebewijs, certificaat of diploma in per mail.

 

  • Korting op bijscholingen georganiseerd door NHI Equi.
  • Logo vermelding op de website van NHI Equi.
  • Promotie op NHI Equi’s Social Media.
  • Deelname aan het Hippisch Café.
 
 
Hoe kan ik mij aanmelden als ambassadeur van de HSN? 

Aanmelden kan via het e-mailadres: info@nhi-equi.nl

Vermeld in de mail jouw gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Telefoon
  • Website
  • Social Media
  • Kopie van behaald diploma

En wij horen graag wat jij graag uit de HSN zou willen halen.